Bestill time


    Kosmetisk tannbehandling /estetisk tannpleie

    Estetisk tannbehandling handler om justeringer av tennenes utseende. Med moderne teknikker kan man i dag forbedre både tennenes farge og form. Misfarginger, mellomrom, ujevnheter og stygge fyllinger trenger ikke å være et problem. I dag finnes det flere alternativer for deg som ønsker et vakrere smil.

    Skallfasetter

    Misfarginger, mellomrom, ujevnheter og stygge fyllinger kan det gjøres noe med. Skallfasetter er én mulighet. En skallfasett er et tynt skall, enten fremstilt i et keramisk materiale eller kompositt. Fasetten fremstilles individuelt for hver pasient og tann. Passformen blir derfor perfekt.

    Skallfasetter fremstilles hovedsakelig for fortenner. Det finnes mange ulike årsaker til at en pasient ønsker fasetter. F.eks. som erstatning for en avslått tann, eller for å tette uønskede mellomrom mellom tennene. Fasetten sitter godt fast og løsner vanligvis ikke ettersom den limes til tannen. Resultatet blir svært naturlig, takket være at fasetten ligner tannens egen oppbygning – nesten som et nytt lag med emalje!